Spaarpunten syteem

Van uw klanten loyale klanten maken, die vaker terugkomen en meer besteden, u gaat het bereiken met het SARA Salonsoft Spaarsysteem.

Bij ieder bezoek aan uw salon wordt de besteding van uw klant geregistreerd en afhankelijk van de bestedingen in uw kapssalon, schoonheidssalon of praktijk beloont u uw klanten met spaarpunten. U beloont de klant met spaarpunten, uw klant beloont u met vaker terugkomen en een grotere besteding.  Met uw eigen spaarsysteem zorgt u er voor dat uw klanten bij u blijven terugkomen.

Waarvoor sparen ?

Laat klanten punten inwisselen voor kortingen op behandelingen of producten.Of beloon trouwe klanten regelmatig met een leuke attentie een verjaardag een mailing met een aanbieding.

Hoe kunnen klanten spaarpunten sparen?

Bij het afrekenen worden automatisch bijgeschreven bij klantprofiel spaarpunten. Als er een spaarprogramma is geactiveerd. Zo zou er bijvoorbeeld een spaarprogramma kunnen zijn.

Voorbeeld van een spaarprogamma
Bij elke besteding van € 1 ontvangt de klant één punt. 100 punten staat gelijk aan € 2,00. Het gespaarde bedrag kun je weer inwisselen voor korting op een behandeling of product.

Hoe kan klant gespaarde punten inzien?

Op de kassabon (per email of uitgeprint) kan de klant onderaan kassabon /factuur de spaarprogramma voorwaarden en puntengegevens inzien.

Hoe kan de klant gespaarde punten inleveren?

Bij het afrekenen kunnen de punten als korting ingezet worden. Het verbruik is dan ook zichtbaar op de kassabon.

Top