Digitale formulieren


Maak behandelverslagen en intakeformulieren aan met SARA salonsoft digitale formulieren.

Behandelverslagen
Onder klantprofiel maak je nieuwe behandelverslagen aan, en met de digitale analysekaarten kunt u aangeven wat de probleem gebieden zijn met uw klant. Digitaal (touchscreen of muis) is het mogelijk om op specifieke punten van de gezicht, voeten, lichaam aantekeningen te maken. Verder is er een uitgebreide lijst met mogelijke huid-, voet- aandoeningen of injectables om zo het klantprofiel met behandelgeschiedenis op te bouwen. Wanneer de analysekaart is ingevuld kunt u deze opslaan op datum en tijd. Op deze manier kunt u altijd terugkijken in het verleden om op deze manier uw klant de beste behandeling te bieden in het heden!

Voor kappers is er een kleurenkaart ontwikkeld, waarmee je eenvoudig de kleuringen kan ingeven. Zodat je altijd inzicht hebt wat de laatste kleuring is geweest.

De volgende digitale analysekaarten zijn beschikbaar:

  • Kleuren formulier
  • Pedicure analysekaart
  • Huidanalyse analysekaart
  • Cosmetisch analysekaart
  • Massage analysekaart

Intake formulieren

Verzamel de gegevens over uw klanten gegevens en sla ze veilig op op in hun klantenprofiel met behulp van onze volledig aanpasbare intakeformulieren.

Stel intake formulier samen

Je kunt nieuwe intakes aanmaken of een van onze kant-en-klare sjablonen gebruiken. Er zijn diverse formulier vragen types beschikbaar. Zoals keuzelijst meer of een antwoord mogelijkheid, enz. Met digitaal hantekening veld kun je digtiaal formulier laten onderteken.

Antwoorden ontvangen

Je kunt handmatig of automatisch intake formulieren versturen. Als je automatisch intakeformulieren instelt dan stuurt Sarasalonsoft automatisch intakes naar uw klanten, voordat ze voor hun afspraak arriveren, wat betekent dat u dit langer zelf hoeft in te vullen. Je kunt zelf aangeven welke diensten een intake benodigd is. Uw klanten online de intakeformulier invullen omdat ze volledig toegankelijk zijn op mobiele of laptop.

huidanalyse kaart
Pedicure analysekaart

Top