Verkoop nu jouw kadobonnen online.

De kadobonnen functie van SARA Salonsoft is een handige tool voor salons die hun verkoop willen verhogen en het aankoopproces voor hun klanten willen vereenvoudigen. Met deze functie kunt u eenvoudig kadobonnen creëren, verkopen en beheren, zowel online als in uw salon. Een van de voordelen van de kadobonnen functie van SARA Salonsoft is dat u uw klanten de mogelijkheid biedt om kadobonnen te kopen met verschillende waardes, zoals 25, 50, 75 of 100 euro of zelf in te voeren bedrag. Dit geeft klanten de flexibiliteit om een kadobon te kopen die bij hun budget past.

De klant an verschillende waardes kadobonnen kopen 25, 50, 75 of 100 euro of zelf in te voeren bedrag

Met onze kadobonnen software kunt u ook eenvoudig online betalingen accepteren via betaalmogelijkheden zoals iDeal, BanContact, Apple Pay, PayPal of creditcard. Dit maakt het voor uw klanten gemakkelijk om een kadobon te kopen en te betalen, zonder dat ze naar uw salon hoeven te komen. Daarnaast biedt SARA salon software u de mogelijkheid om kadobonnen te volgen en te beheren. U kunt zien welke kadobonnen zijn verkocht en hoeveel er nog beschikbaar zijn, zodat u kunt bijhouden hoe uw verkoop verloopt.

Al met al biedt de kadobonnen functie van SARA Salonsoft een complete oplossing voor salons die hun verkoop willen verhogen en het aankoopproces voor hun klanten willen vereenvoudigen. Dankzij de verschillende waardes van de kadobonnen en de mogelijkheid om online te betalen zorgt het voor een eenvoudige en efficiënte verkoop voor zowel u als uw klanten. Probeer het vandaag nog uit en zie hoe uw verkoop groeit!


Top