SARA SalonSoft brengt no-shows omlaag

Schoonheidssalon software van SARA SalonSoftHet is erg vervelend als iemand niet komt opdagen voor een afspraak. Het probleem van een ‘no-show’ wordt door schoonheidsspecialistes, nagelstylisten, kappers en andere vakgenoten als zeer vervelend ervaren. Veelal doen uw klanten dit niet expres maar zijn zij het simpelweg vergeten. SARA SalonSoft stuurt diverse meldingen uit naar uw klant om ervoor te zorgen dat zij de afspraak niet kunnen vergeten:

  • Wanneer een afspraak wordt gemaakt, wordt er een email gestuurd ter bevestiging
  • De dag van te voren wordt er een herinnering gestuurd
  • Bij wijzigingen wordt hierover een melding gestuurd

Bij punt twee ziet u dat er een dag van te voren een herinnering wordt gestuurd. Het mooie aan deze email is dat uw klant ook gevraagd wordt om te bevestigen dat de herinnering is gelezen. Dit kunt u terug zien in uw agenda omdat de kleur van de afspraak dan verandert. Hierdoor is het mogelijk om mensen die niet hebben bevestigd na te bellen of een SMS te versturen om een ‘no-show’ te voorkomen.

Proberen? SARA SalonSoft kan een maand lang gratis worden geprobeerd! Hier krijgt u alle toepassingen en na een maand kunt u meteen door als u voor SARA SalonSoft kiest.

Klik hier om gratis demo aan te vragen

Top