Rittenkaarten verhogen klantenbinding

Door het aanbieden van een rittenkaart heeft u een methode in handen klanten aan u te binden.

Rittenkaarten verhogen klantbindingIn de salon management software van SARA SalonSoft kunt u deze handige rittenkaart functie al geruime tijd vinden. Onze klanten ontdekken steeds meer hoe handig en effectief een rittenkaart kan zijn. Wanneer u eenmaal de stap hebt genomen om met rittenkaarten te gaan werken, zult u merken dat dit een verhoging van het aantal ‘vaste’ klanten kan geven, ook nadat de rittenkaart is afgelopen! Naast diensten zoals knippen of gezichtsbehandelingen, zijn de rittenkaarten prima in te zetten als u bijvoorbeeld een apparaat zoals een zonnebank heeft.

Geef voordeel met een rittenkaart

Vanuit de praktijk kunt u een rittenkaart het beste inzetten door uw klant een voordeel te bieden. Bijvoorbeeld 12 behandelingen voor de prijs van 10 is een van de meest gebruikte rittenkaarten die wordt samengesteld in SARA SalonSoft. Overigens heeft u als salonhouder de regie in handen met SARA SalonSoft en kunt u een rittenkaart helemaal naar eigen hartenwens samenstellen!

SARA SalonSoft houdt alles bij

Nadat een rittenkaart is verkocht heeft u er geen omkijken meer naar. Het aantal beurten wordt automatisch van het tegoed gehaald en bovendien heeft u een zeer volledig inzicht in het uitgebreide klantprofiel. In het klantprofiel is er natuurlijk nog veel meer informatie te vinden over uw klanten, de diensten- en productgeschiedenis, toekomstige afspraken, opslagruimte voor foto’s en andere documenten, intake formulieren, toestemmingsformulieren, handige noties en memos en nog veel meer!

Nieuwsgierig?

Wilt u ontdekken wat SARA SalonSoft voor uw bedrijf kan betekenen? Wacht dan niet langer en vraag nu een GRATIS maand op proef aan.

Wanneer u wilt ontdekken wat SARA SalonSoft voor u kan betekenen, vraag dan een maand lang GRATIS op proef aan:

Klik hier om gratis demo aan te vragen

Top