Eigen salon, studio of praktijk? Ontdek SARA SalonSoft!

Volledige integratie van SARA SalonSoft met eigen website!

SARA SalonSoft voor de beautybrancheSinds de lancering van SARA SalonSoft in 2014 is deze volledige Cloud oplossing voor velen gebruikers de gouden standaard voor salon, studio of praktijk. In het BLOG van SARA SalonSoft geven wij uitleg over de velen mogelijkheden die SARA SalonSoft biedt voor uw onderneming. In de basis is SARA SalonSoft een online agenda. Als u ervoor kiest, kunt u SARA ook inzetten om klanten online reserveringen te laten maken via uw eigen website of Facebook pagina. Wij belichten twee aspecten in dit artikel. Dit is slechts een tipje van de sluier…

Schoonheidssalon software met indeling van diensten op categorie

Stel uw salon biedt diverse soorten dienstenverlening; U bent schoonheidsspecialist en pedicure met passie voor het vakgebied. Met SARA SalonSoft kunt u uw diensten zelf indelen per categorie. Vervolgens kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om zelf een reservering voor een behandeling te laten maken via uw website. Met een filter die u zelf kunt instellen, bepaalt u op welke pagina van uw website welke behandelingen kunnen worden gereserveerd. Dit betekent dat iemand die geïnteresseerd is in een pedicure en op uw website informatie aan het inwinnen is, alleen de pedicure behandelingen ziet op de pagina’s van uw website die daar over gaan. Op deze manier maakt u het overzichtelijker voor uw klanten om een behandeling te kiezen!

SARA SalonSoft informeert uw klanten over gemaakte afspraken

Het is erg vervelend als iemand niet komt opdagen voor een afspraak. Het probleem van een ‘no-show’ wordt door schoonheidsspecialistes, nagelstylisten, kappers en andere vakgenoten als zeer vervelend ervaren. Veelal doen uw klanten dit niet expres maar zijn zij het simpelweg vergeten. SARA SalonSoft stuurt diverse meldingen uit naar uw klant om ervoor te zorgen dat zij de afspraak niet kunnen vergeten:

  • Wanneer een afspraak wordt gemaakt, wordt er een email gestuurd ter bevestiging
  • De dag van te voren wordt er een herinnering gestuurd
  • Bij wijzigingen wordt hierover een melding gestuurd

Bij punt twee ziet u dat er een dag van te voren een herinnering wordt gestuurd. Het mooie aan deze hereninning email is dat uw klant ook gevraagd wordt om te bevestigen dat de herinnering is gelezen. Dit kunt u terug zien in uw agenda omdat de kleur van de afspraak dan verandert. Hierdoor is het mogelijk om mensen die niet hebben bevestigd na te bellen of een SMS te versturen om een ‘no-show’ te voorkomen.

Proberen? SARA SalonSoft kan een maand lang gratis worden geprobeerd! Hier krijgt u alle toepassingen en na een maand kunt u meteen door als u voor SARA SalonSoft kiest.

Wanneer u wilt ontdekken wat SARA SalonSoft voor u kan betekenen, vraag dan een maand lang GRATIS op proef aan:

Klik hier om gratis demo aan te vragen

Top