Eigen salon? Laat uw klanten online een afspraak maken!

Verspil geen tijd met telefoonverkeer en emailverkeer, laat uw klanten online reserveren voor een afspraak met SARA SalonSoft

 

Schoonheidssalon software van SARA SalonSoftSteeds meer mensen vinden het prettiger om via uw website of Facebook te reserveren in plaats van te bellen of mailen. Zodra u gebruik gaat maken van SARA SalonSoft online reserveren, zult u merken dat klanten op de meest gekke tijdstippen afspraken bij u inplannen! Als iemand bedenkt om een bepaalde behandeling te doen, dan wil deze potentiële klant meteen kunnen handelen. Stel, het is bijna middernacht en iemand is nog even aan het surfen op Internet en komt uw website tegen. Deze website heeft u veel tijd, liefde en zorg gekost om de boodschap te ademen die bij uw bedrijf past. De behandeling die aansluit bij de behoefte van de klant spreekt daarom enorm aan, de klant besluit dat hij of zij graag bij u langs wilt komen! Echter, het is middernacht en bijna bedtijd, het is niet meer mogelijk om meteen te reserveren en meteen in de behoefte tot een afspraak te voorzien; Tenzij u ervoor kiest om SARA SalonSoft in te zetten!

Schoonheidssalon software van SARA SalonSoft

De schoonheidssalon software van SARA SalonSoft is zeer volledig; Naast het online reserveren biedt het nog vele andere toepassingen. Deze toepassingen zorgen ervoor dat u beter instaat bent om uw bedrijf te ondernemen. De BTW aangifte, klantgegevens, aankoopgeschiedenis, voorraadbeheer, kassa, rapportages op vele niveaus en nog vele andere toepassingen. Zodra u de stap heeft genomen uw bedrijf te professionaliseren met SARA SalonSoft, zult u niets anders meer willen.

Kapperssalon software van SARA SalonSoft

Specifiek voor de kappersbranche heeft SARA SalonSoft  een aantal vernuftige toepassingen ontwikkeld. Wanneer een klant online een reservering maakt, houdt SARA er rekening mee dat als iemand onder de droogkap zit, er tijd beschikbaar is om iets anders te doen. Bijvoorbeeld een kleurspoeling bij uw andere klant! SARA SalonSoft maakt het daarmee mogelijk om een planning te maken waarbij er tijdens behandelingen ook andere werkzaamheden gedaan kunnen worden. Hiermee is SARA SalonSoft uniek in zijn soort!

Probeer SARA SalonSoft een maand lang gratis

Waarom probeert u SARA SalonSoft niet eens? Het is gratis, het is gemakkelijk, het heeft een 90 dagen niet goed geld terug garantie en het is nog eens per maand opzegbaar!

Klik hier om gratis demo aan te vragen

Top