Agenda voor de succesvolle schoonheidsspecialist

Het is de 21e eeuw, de papieren agenda is voor dinosauriërs!

Niet voor dinosauriers!In de beauty branche is een revolutie gaande; De nieuwe garde schoonheidsspecialistes neemt afscheid van de papieren agenda. het gemak van een digitale agenda wordt inmiddels breed erkend als toevoeging in de bedrijfsvoering van de moderne salon. Dit betekent niet dat u van de ‘nieuwe garde’ hoeft te zijn, meegaan met de tijd is de sleutel tot succes!

Het is belangrijk om aandacht en zorg te geven aan uw klanten. Helaas zitten er maar vierentwintig uur in een dag. Besteedt u liever tijd aan uw klanten of aan het plannen van afspraken? De succesvolle schoonheidsspecialist besteedt liever veel tijd aan aandacht voor de klant en minder tijd aan het inplannen van afspraken voor de klant. Daarom kan SARA SalonSoft een grote bijdrage geven aan het succes van uw schoonheidsinstituut.

De planning kan door SARA SalonSoft voor een belangrijk deel uit handen genomen worden. Uw vaste klanten kunnen via hun eigen inlog gegevens een afspraak maken; Of via hun Facebook account!

Naast het gemak voor uw klant is er natuurlijk ook het gemak voor u! Maandelijks wordt via rapportages gespecificeerd wat uw dagomzet is, wat uw omzet van gisteren is, wat uw omzet de laatste zeven dagen is om wat de omzet is die u graag wilt weten; Bijvoorbeeld de maandomzet of kwartaalomzet voor de BTW aangifte.

Ontdek welke toepassingen SARA SalonSoft nog meer te bieden heeft:

Klik hier om gratis demo aan te vragen

Top