Rittenkaart/Stempelkaart

Met SARA Salonsoft rittenkaart maakt beheer van rittenkaarten heel eenvoudig geen papieren rompslomp meer wat u een hoop tijd gaat besparen. Deze kunnen worden gebruikt om uw klanten een stimulans te geven om een nieuwe diensten te proberen die u wilt promoten , of hen aan te moedigen om wekelijks of maandelijks terug te komen door het aanbieden van meervoudig gebruik van een dienst tegen een gereduceerde prijs.


Geef voordeel met een rittenkaart of stempelkaart

Vanuit de praktijk kunt u een rittenkaart het beste inzetten door uw klant een voordeel te bieden. Bijvoorbeeld koop 9 behandelingen en krijg als beloning 1 gratis. Met digitale rittenkaart kunt u van elke van uw dienst(en) een rittenkaart helemaal naar eigen hartenwens samenstellen! De digitale rittenkaart is onverslijtbaar en biedt klanten het gemak dat ze niet meer met kaartjes in hun portemonnee of tas hoeven rond te lopen.

SARA SalonSoft houdt alles bij

Nadat een rittenkaart is verkocht heeft u er geen omkijken meer naar. Het aantal beurten wordt automatisch van het tegoed gehaald. Met een klik kunt u ven uw klant verbruik inzien. Bovendien heeft u een zeer volledig inzicht in het uitgebreide klantprofiel. In het klantprofiel is er natuurlijk nog veel meer informatie te vinden over uw klanten, de diensten- en productgeschiedenis, toekomstige afspraken, opslagruimte voor foto’s en andere documenten, intake formulieren, toestemmingsformulieren, handige noties en memos en nog veel meer!

Digitaal wordt de stempelkaart bijgehouden, geen gedoe meer met verloren kaarten.
Top