Klanten recensies

Wat onze klanten zeggen

SARA Salonsoft is monkey proof, dus software wat zeer gemakkelijk in gebruik is! En tevens overzichtelijk en veel functies heeft. Bovendien zijn de medewerkers klantvriendelijk en luisteren goed naar onze wensen. Wij bevelen SARA Salonsoft zeker aan!
Bij Iconic Beauty Company maken wij gebruik van SARA SalonSoft voor het beheren van de agenda. De extra mogelijkheden die SARA biedt maken het bovendien erg gemakkelijk om dagtellingen te doen om een maandrapportage te maken. Het is zeer gebruiksvriendelijk en het was makkelijk om mee te leren omgaan!

Sara Salonsoft is super gebruiksvriendelijk. Overzichtelijk, werkt goed ook op telefoon en tablet

Erg prettig om met een goed en uitgebreid systeem voor de salon te werken. Overzichtelijk en makkelijk te leren.
Bij vragen en hulp makkelijk via mail te bereiken en snel antwoord.

Astrid
Beauty Secrets

 

ik vind een fijn programma om mee te werken, overzichtelijk, veel opties voor een vaste prijs per maand…

Een gebruiksvriendelijk programma waarbij alles voor zich wijst. Goed over nagedacht en gericht op gebruik in de praktijk

Maaike
@Afslankcoach

 

Sara SalonSoft is makkelijk en overzichtelijk om mijn praktijk te voeren.
Mijn no shows zijn enorm gedaald. Dankzij Sara’s herinnering notiticaties. Ik ben ook erg blij met het nieuwe weegformulier, kan vanaf nu alles vanuit één programma doen dat scheelt tijd en geld! Kortom, een goed product.

Danielle
Hair Design Arnhem

 

Goede kwaliteit en zeer duidelijk en makkelijk systeem. Prijs kwaliteitsverhouding helemaal top. Is zeker aan te bevelen!
Top