Klant beoordelingen

Onze diensten
4.7 /5 uit 66 beoordelingen
  • Saensun B.V. | Krommenie
    12 Jun 2022
    5/5

    Het heeft alle functies die wij nodig hebben, ik zou SARA salonsoft aanbevelen.  

  • 10 Jun 2022
    5/5

    Top software.
  • 09 Jun 2022
    5/5

    Zeer prettig gesprek in de demo gehad met Roy, heeft veel uitgelegd en heel geduldig.:)
  • Basic X Hair | Sassenheim, Haarlem
    05 Jun 2022
    5/5

    Een gebruiksvriendelijk programma waarbij alles voor zich wijst. Goed over nagedacht en gericht op gebruik in de praktijk

  • B4men | Hoofddorp
    05 Jun 2022
    5/5

    Ik ben erg blij met het systeem. Ik een zzper en het feit dat klanten zelf inzicht hebben en kunnen boeken geeft mij de rust en ruimte om iedere klant de beste behandeling te geven.

  • Zoutgrot & Zo | te Herten
    05 Jun 2022
    5/5

    SARA Salonsoft werkt voor ons bedrijf perfect, de mogelijkheden, het gemak, en de precisie is geweldig. Ook de support afdeling van Sara staat je altijd perfect te woord en denkt ook graag met ons mee. Sara Salonsoft, Bedankt voor de prettige samenwerking. Zoutgrot & Zo te Herten

  • Studio Bellezza | Waardenburg
    05 Jun 2022
    5/5

    SARA Salonsoft is monkey proof, dus software wat zeer gemakkelijk in gebruik is! En tevens overzichtelijk en veel functies heeft. Bovendien zijn de medewerkers klantvriendelijk en luisteren goed naar onze wensen. Wij bevelen SARA Salonsoft zeker aan!

  • Kopsittard | Sittard
    05 Jun 2022
    5/5

    Sara Salonsoft is super gebruiksvriendelijk. Overzichtelijk, werkt goed ook op telefoon en tablet

  • The waxbar Amsterdam
    05 Jun 2022
    5/5

    Erg prettig om met een goed en uitgebreid systeem voor de salon te werken. Overzichtelijk en makkelijk te leren.
    Bij vragen en hulp makkelijk via mail te bereiken en snel antwoord.

  • Haarlem
    05 Jun 2022
    5/5

    Ik vind het fijn dat mijn klanten via mijn website een afspraak kunnen maken en dat ik altijd mijn digitale agenda bij me heb. Een super programma!

  • Eden Beauty Secrets | Tilburg
    05 Jun 2022
    5/5

    Ik vind een fijn programma om mee te werken, veel opties voor een goede prijs kwaliteit !

  • Hair Design Arnhem
    05 Jun 2022
    5/5

    Goede kwaliteit en zeer duidelijk en makkelijk systeem. Prijs kwaliteitsverhouding helemaal top. Is zeker aan te bevelen!

  • Beautysalon Robin | Zaandam
    05 Jun 2022
    5/5

    Ik vind dit systeem fantastisch en erg overzichtelijk! Krijg ook constant complimenten van mijn klanten hoe proffesioneel ze de bevestiging, bon etc. kunnen mogen ontvangen! Kortom ik ben er erg blij mee!

  • Care for you | Heiloo
    05 Jun 2022
    4/5

    Nog steeds op ontdekking maar tot nu toe heel tevreden!

  • Volendam
    01 Jun 2022
    5/5

  • 25 May 2022
    5/5

    Prettig gesprek en verhelderend
  • rotterdam
    23 Mar 2022
    5/5

  • 03 Mar 2022
    4/5

  • Tilburg
    20 Feb 2022
    5/5

    Fijne en duidelijke demo gehad!
  • Hillegom
    18 Feb 2022
    5/5

    Ik ben zeker tevreden! Ik ben nu een week bezig en het werkt erg prettig. Het is makkelijk in gebruik.

  • Schiedam
    12 Feb 2022
    5/5

    Vriendelijk, en hulpzaam
  • Hoogvliet
    11 Feb 2022
    5/5

  • 09 Feb 2022
    5/5

  • Rijmenam
    07 Feb 2022
    5/5

  • Kuringen
    29 Dec 2021
    5/5

  • 24 Dec 2021
    4/5

  • Oostham
    15 Dec 2021
    5/5

    Fijn gesprek en super veel info gekregen. Top!
  • 03 Dec 2021
    5/5

    Heel goed en duidelijk!
  • 20 Nov 2021
    4/5

  • Heeswijk-Dinther
    20 Nov 2021
    4/5

  • 19 Nov 2021
    5/5

    Geweldige service!
  • Roosendaal
    12 Nov 2021
    5/5

    Erg fijn telefonisch begeleiding gehad
  • 04 Nov 2021
    4/5

  • Haaren
    17 Oct 2021
    5/5

  • 23 Sep 2021
    3/5

    De uitleg over jullie programma was goed! Alleen wordt ik niet terug gebeld tot 3 x toe en dat is dan jammer
  • 22 Sep 2021
    5/5

  • 18 Sep 2021
    5/5

    Heel fijn en duidelijke uitleg! Blij met deze keuze
  • 17 Sep 2021
    5/5

    Goed geholpen, snel antwoord. Duidelijke uitleg. Top!
  • Gramsbergen
    09 Sep 2021
    4/5

    Werk nog maar net met het systeem. tot op heden erg blij mee. overzichtelijk en jullie hebben een fijne service en uitleg. ik ben nog aan het ontdekken.
  • 03 Sep 2021
    5/5

  • Ommen
    30 Jul 2021
    4/5

  • Maarssen
    09 Jul 2021
    5/5

    Heel fijn programma en goede begeleiding!
  • tilburg
    23 Jun 2021
    4/5

  • 12 Jun 2021
    5/5

    Top service duidelijk programma!
  • 11 Jun 2021
    3/5

    weinig snelle support en chatfunctie, hulp is verder inhoudelijk wel fijn
  • Silk & Shine | Nieuw Vennep
    02 Jun 2021
    5/5

    Net begonnen met sarasalonsoft maar wat een verademing! Klanten kunnen zelf inboeken, aanbetaling via ideal is geregeld… Tevreden!

  • Nijverdal
    26 May 2021
    5/5

    Ik heb een belafspraak gehad en ik werd supergoed te woord gestaan. Daarnaast ben ik super tevreden over het systeem, ik zit nu nog in mijn proefperiode maar ik ga zeker, wanneer deze verlopen is, een abonnement afsluiten! Ik vind het een aanrader en kijk er erg naar uit om het te gebruiken voor mijn schoonheidssalon.
  • Warnsveld
    26 May 2021
    5/5

  • 26 May 2021
    3/5

    tot nu toe nog geen klachten
  • 09 May 2021
    4/5

  • Maastricht
    07 May 2021
    5/5

    Super hulpverlening en servicedesk. Gebruikers vriendelijk programma!
  • Leeuwarden
    05 May 2021
    5/5

  • 16 Apr 2021
    4/5

    Pas begonnen, maar nu al tevreden
  • 11 Mar 2021
    4/5

  • Kortenhoef
    24 Feb 2021
    5/5

    Gisteren vriendelijk telefonisch geholpen met de uitleg van de software. Jullie hebben wat ik zoek in een software.
  • 11 Feb 2021
    5/5

    Super netjes geholpen!
  • 06 Feb 2021
    4/5

  • 30 Jan 2021
    5/5

    Goede uitleg en duidelijk. Vriendelijke medewerker
  • ‘s-Gravenzande | Pedicure “De Klipper”
    28 Jan 2021
    5/5

    fijne communicatie, vragen en ideeën worden serieus genomen.

  • 18 Jan 2021
    5/5

  • 06 Jan 2021
    4/5

  • 05 Jan 2021
    5/5

    ik ben heel goed geholpen. Roy geeft antwoord op de vragen en legt het rustig uit. helemaal top
  • 08 Dec 2020
    5/5

    Heel goed
  • 11 Nov 2020
    5/5

    Super goede support ben heel tevreden, makkelijk en duidelijk systeem.
  • 15 Jul 2020
    5/5

    Fijne telefonische begeleiding
  • 26 May 2020
    4/5

    Via de mail heel snel een reactie. Dat is fijn want dan kan je meteen er mee verder. Aan de telefoon ook een vriendelijke man gesproken.
Top