Marketing

De informatie die in SARA SalonSoft wordt vastgelegd kan worden gebruikt voor marketing doeleinden, gepersonaliseerd op het profiel van uw klant.

Marketing campagnes

Met het nieuwsbrief systeem kan je snel en eenvoudig professionele e-mail nieuwsbrieven maken en versturen. Naar al uw klanten of specifieke klanten op basis van het klantenprofiel.

Automatische marketing berichten

Met automatisch e-mail systeem gepersonaliseerde e-mails versturen. Een keer instellen en dan ontvangen klanten automatisch mooie verjaardag berichten, nieuwe klanten ontvangen een welkomst berichten, en klanten welke een tijdje niet meer geweest zijn een uitnodigingsbericht. Dit is goed voor uw klantenbinding en betaalt zich dubbel en dwars terug!

klantenbeoordelingen

Met SARA Salonsoft klantenbeoordelingen kunt u feedback ontvangen van uw klanten, zodat u weet wat er onder uw klanten leeft, zodat u daarop kunt inspelen. Een Klantbeoordelingen systeem is eigenlijk onmisbaar voor een ondernemer. Hiermee krijgt u een hogere klanttevredenheid en daardoor stijgende verkoopresultaten.

In kort biedt deze module :

  • Nieuwsbrieven systeem
  • Automatisch marketing email systeem
  • Klantbeoordelingen systeem
  • Loyaliteitssystemen (spaarpunten, kadobonnen, rittenkaarten)
  • Geavanceerde Filters

Geschikt voor alle salons en praktijken zoals Kapsalons, barbershops, schoonheidssalons, pedicurespraktijken, trimsalons, etc.

GRATIS
30-Dagen uitproberen!

 
Top