Hardware

In samenwerking met IDPOS kunnen wij ook hardware leveren voor uw salon of praktijk.

Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende hardware oplossingen. De hardware kan op deze pagina besteld worden:

Klik hier voor meer informatie

Alles is van te voren geconfigureerd. Het is dus Plug&Play!

Gebruik de kortingscode die SARA SalonSoft voor haar klanten beschikbaar heeft gesteld: SaraAIO100-BK

SARA SALONTERMINAL

 

AIO-100 van Durapos is een elegant en krachtig alles-in-één systeem, ontworpen voor gebruik in de zwaarste omgevingen zoals retail en horeca. De AIO-100 is een zeer duurzaam en compact systeem dat prachtig past op elke balie, bar of counter. Het modulaire ontwerp zorgt voor een hoge serviceability.

Deze stijlvolle en zeer robuuste IP66 terminal van Duranmatic is standaard uitgerust met een Intel Celeron J1900 CPU, een Die-Cast aluminium behuizing. De terminals worden geleverd tegen een zeer competatieve prijs en worden standaard geleverd met een 2 jaar durende SWAP garantie.

Klik hier voor een brochure

SARA SALONBONPRINTER met USB en Ethernet

 

De DPT-100 van Durapos is een krachtige bonnenprinter met een zeer competatieve prijs. Deze thermal line printer print met 300mm per seconde en heeft een resolutie van 203DPI. De pritner wordt standaard met Auto-cutter (snijmes) geleverd die makkelijk de 1,000,000 cuts haalt. De printer kan zowel op de counter of bar als tegen de muur gemonteerd worden. Deze printers worden zeer compleet geleverd met een tripple interface een Power supply, USB kabel en RS232 kabel – Drivers en een papier rol.

Klik hier voor een brochure

 

 

 

SARA SALON 2D Barcode Scanner

 

Standaard heeft de HSC-100 een USB-interface, RS232 is optioneel.
De scanner heeft een gewicht van 165 gram en heeft een afmeting van 145 x 101 x 68 mm waardoor het een zeer handzaam apparaat is.

De HSC-100 leest alle gangbare 1D en 2D codes. De scanner wordt geleverd met 2 jaar SWAP garantie en is zeer scherp geprijsd.

Klik hier voor de manual

Klik hier voor de datasheet

 

 

 

SARA SALON Draadloze 2D-scanner

Standaard heeft de MSC-100 een USB-interface, RS232 is optioneel.
De scanner heeft een gewicht van 252 gram en heeft een afmeting van 113 x 73 x 159 mm waardoor het een handzaam apparaat is.
De cradle weegt 150 gram en heeft een afmeting van 195 x 82.5 x 47 mm.

De MSC-100 leest alle gangbare 1D en 2D codes. De scanner wordt geleverd met 2 jaar omruil-garantie en is zeer scherp geprijsd.

Klik hier voor de manual.

Klik hier voor de datasheet.

 

 

 

SARA SALON KASSALADE

 

De C4141 is een zeer robuuste metalen schuiflade met wiellagering . Deze electrisch te openen lade is verkrijgbaar voor spanningen van 12 en 24 Volt. Het formaat is 410 x 415 x 100 mm. Standaard heeft de lade 4 papierklemmen en 8 muntvakken. De C4141 wordt in het zwart of ivoor geleverd.

Klik hier voor de brochure

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie

Top